Doehetzelf, uitgebreide informatie voor de doe-het-zelver voor laminaat, laminaat vloer - Schutboom
 

Doehetzelf, uitgebreide informatie voor de doe-het-zelver voor laminaat, laminaat vloer

| Posted in Informatie


Welkom op  dambi.nl. Een website met informatie over doe-het-zelf producten, bouwmarkten en doe-het-zelf winkels. Laat u inspireren, bekijk verschillende instructiefilms of vraag een brochure aan.


Tips

CanDo sfeerberichten: Wil je ook een sfeervoller interieur, maar weet je niet waar je moet beginnen? De sfeerberichten van CanDo bieden je volop tips, trends en inspiratie voor een echt sfeervol interieur.

Klik hier om naar het nieuwste sfeerbericht te gaan.

CanDo vloerenconfigurator: Nieuw op doehetzelf.nl, een link naar de CanDo vloerenconfigurator. Bekijk CanDo vloeren in uw woonstijl.

Doe-het-zelf producten

Bent u op zoek naar doe-het-zelf producten omdat u bijvoorbeeld uw woonkamer of slaapkamer eens wilt ‘vernieuwen’. Klik op één van de onderstaande logo’s en bekijk de websites van de diverse merken.
JéWé: Timmerhout, profielen, plinten etc.StoreMax: Schuifdeuren en kastinterieursStanley: Schuifdeuren en kastinterieursAgnes: Wand- en plafondpanelenRaffito: Schuifdeuren en kastinterieursRegalo: Shelving systeemFormica: Aanrechtbladen en vensterbankenQuick-Step: laminaatPlexat: meubelsysteem

Bouwmarkten en doe-het-zelf winkels

Bent u op op zoek naar een bouwmarkt of doe-het-zelf winkel bij u in de buurt of bent u benieuwd naar welke doe-het-zelf producten er deze week in de actiekranten staan. Klik op één van de onderstaande logo’s.
DoelandFixetFormidoGammaHornbachHuboKarweiMultimatePraxis

Zoek een winkel van één van bovenstaande bouwmarkt of doe-het-zelf ketens bij u in de buurt. klik hier.

Inspiratie

Instructiefilms

Calculators

CanDo vloerenconfigurator

  • Een vloer bepaalt in belangrijk mate de sfeer en uitstraling van een kamer. Elke keuze heeft zijn effect op uw leefruimte. Om u te helpen bij het maken van uw keuze voor een vloer heeft CanDo de CanDo vloerenconfigurator.

Vraag een brochure aanStanley schuifdeuren en kastinterieurs op maat
Stanley schuifdeuren en kastinterieur
JéWé traprenovatie
JéWé traprenovatie
Agnes One-Step wand- en plafondplaten
Agnes wandplaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *